Find et godt rentefrit forbrugslån

I dag er der mange forskellige muligheder når det kommer til et forbrugslån. Du kan låne i banken, online men du kan også låne i mange butikker. Både i fysiske butikker og online. Mange butikker, især det større har lavet aftaler med banker og tilbyder rentefrie lån mod at man køber noget i butikken.

Det kan f.eks. være en ny bærbar som det kan være svært at undvære hvis den gamle er gået i stykker. Det er et lån der i princippet er gratis lånemæssigt, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret der ofte ligger på under 500 kr. Find et godt forbrugslån her.

Hvordan tjener banken og butikken penge på et gratis lån?

Det er vigtigt at huske at hverken banken eller butikken er flinke mennesker, der gerne vil hjælpe dig og derfor tilbyder dig et gratis lån. Sådan fungere verden ikke. Det er en forretning, hvor der skal tjenes penge. Der ligger en benhård kalkyle bag, som har vist at det godt kan betale sig.

Butikken tjener penge på selve salget så de er glade og tilfredse der. Banken som finanserer lånet tjener penge på det gebyr du betaler for lånet samt, hvis du glemmer at betale et afdrag eller misvedligeholder det.

Deres kalkyler har vist at der er nok mennesker der ikke få betalt til tiden. Det kan sagtens være at de har pengene, men blot ikke har fået det gjort. Det koster et gebyr hvergang. Men hvis du overholder aftalen og betaler til tiden er det et godt og billigt forbrugslån.

Husk din økonomi

Selv om lånet er stort set gratis, er det rentemæssigt. Du skal stadig betale et afdrag hver måned, så det er stadig vigtigt at du har råd til at betale et afdrag. Start derfor med at få et overblik over din økonomi og se hvad du har af indtægter og udgifter. Husk det er til eget brug så vær ærlig. Forskellen fortæller dig hvad du som udgangspunkt har af penge til at betale af med. Det er dog en god ide ikke at sætte et alt for stramt budget, hvor der slet ikke er luft til en tur i byen en gang i mellem eller til uforudsete udgifter.

Scroll to Top