Guide: Sådan låner du penge lige nu og her

At låne penge lige nu og her har aldrig været nemmere. Når du optager et quicklån er det en del nemmere end et normalt banklån. Et quicklån er altså helt ideelt for dig, som ønsker penge lige nu og her.

Et quicklån er hurtigt at tage, som navnet på lånet jo også antyder. Er der pludselig opstået udforudsete regninger, som skal betales lige nu og her, men er pengene små og pungen tømt, så kan du med fordel optage et quicklån. Med et quicklån kan du blive godkendt med det samme, hvis du lever op til låneudbydernes krav, og efterfølgende får du pengene ind på din konto efter kort tid. 

Hvad betyder et quicklån?

Et Quicklån betyder egentlig et hurtigt lån, hvor du får pengene udbetalt med det samme. Et quicklån er hurtigt og nemt, og der er kun få krav som du skal opfyldes. Men jo højere en kredit score, som du kan opnå desto mere kan du låne, og jo lavere er renten også.

Et quicklån er anderledes end et banklån, da du kan søge om det online, og du skal heller ikke stå til regnskab overfor en eventuel bankrådgiver, som vil stille dig kritiske spørgsmål i forhold til din privatøkonomi. 

Hvordan opnår man så en høj kredit score?

Når du skal optage et Quicklån, så er det en god idé at sørge for at have nogle væsentlige ting på plads, som kan være en fordel, når du skal ud og optage et hurtigt lån. 

Din alder spiller en væsentlig rolle, og mange låneudbydere kræver man enten er 18 år, 21 år eller 23 år, når du skal optage et lån. Derudover er det også en klar fordel hvis du har en fast månedlig indkomst – som f.eks et fuldtidsarbejde. På den måde kan låneudbyderne se at du er i stand til at betale lånet tilbage, og ikke ender ud med at være en dårlig betaler. 

Det er også et krav fra låneudbydernes side at du ikke er registreret i RKI eller andet register over dårlige betalere, når du ønsker at optage et lån hos dem. 

Når du skal kigge efter quicklån, så er det en god idé at sammenligne de forskellige lån indn du tager en beslutning. Løbetiden og renten på de forskellige quicklån kan altså variere meget. Jo højere renten er, desto mere skal du altså betale tilbage. Vi anbefaler at du går efter en så lav rente som muligt, og så er det også klogt at betale lånet tilbage så hurtigt som du kan. 

Scroll to Top