Kviklån – hvornår bør jeg gøre det?

Tre forskellige typer mennesker

For nogle mennesker er det der med at optage et lån og gældsætte fremtidsudgaven af en selv, noget af det værste som de overhovedet kan forestille sig. Ideen om at skylde penge væk som man ikke har lige nu, er nok til at holde disse mennesker oppe om natten fyldt med spekulationer om hvornår den inkasso mand helt præcist sparker døren ind og stjæler dit fjernsyn – lidt overilet, men overdrivelse fremmer som regel forståelsen.

Så er der de andre type mennesker, som i hvertfald ikke har noget problem med at gældsætte sig selv og fremtidsudgaven af selvsamme. Disse mennesker kunne måske ved første øjekast anses for at være lidt mere impulsive end det andet overstående eksempel. De mener at Lån, det er da bare noget du lige tager i mens du venter på bussen i skole.

Og så er der typer som dig, som undersøger dine forskellige lånemuligheder og virkelig overvejer grundigt om det du gerne vil investere i er pengene værd i sidste ende – det kunne nemlig godt gå hen og være ret irriterende for fremtids dig at skulle gå og afbetale på nogle penge som du ikke engang kan huske at du havde – derfor har jeg sammensat en lille liste over et par gode overvejelser du kan gøre dig, før du hopper ud og låner penge.

Ville lånet gøre fremtids dig glad?

Hvis du er i tvivl om du skal gå ud og låne penge fordi du bare helt vildt gerne vil købe en stor og dyr flaske vodka på en klub her i næste weekend, så kender du vidst godt selv svaret. Et lån skal være noget du tager for at bane vejen for en lettere eksistens, det skal ikke og bør ikke være omvendt. Hvis du derimod går og overvejer at investere i en cykel fordi du er træt af at betale 40 kroner til og fra skole hver dag så giv den los! Der er intet der skriger god låneinvestering som at spare penge på det du har købt for dit lån hver eneste dag! 

Gode låneårsager

I min optik findes der rigtig mange dårlige grunde til at låne, der findes dog også et par gode, som jeg har skriblet ned til dig herunder.

 • Depositummet til den lejlighed du altid har drømt om
 • Den cykel vi snakkede om tidligere – det kunne også være en bil
 • En ferie – men kun hvis du har stress

Læs mere om Kviklån her

 

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk
Scroll to Top