Lån penge på trods af RKI

Problemer med økonomien? 

Mange oplever i løbet af deres liv at have det svært med økonomien. Der er mange ting der koster penge, og flere af de store tidspunkter i dit liv kan være svære at klare selv. Det kan være at du står uden job, er blevet fyrret eller af anden grund ikke har den store indkomst. Måske skal du til at købe hus, lejligheden eller leder efter penge til et depositum. Det kan også være at du ikke ved hvor du skal finde penge til huslejen eller mad næste måned.

Det kan være en utrolig svær situation at stå i, fordi alting kræver penge, og det er ikke så nemt at skaffe som man gerne ville. Selv hvis du har de bedste intentioner og arbejder målrettet på det bliver man bare nogel gange nødt til at søge hjælp udefra. Her kan et lån hjælpe dig rigtig godt på vej, og sørge for at du kan komme igang med at få købt det du gerne vil have eller være sikker på at du kan betale husleje. Det kan give dig tryghed i hverdagen at vide du er sikker. 

Få et kviklån selvom du er RKI registeret

Har du før prøvet at få et lån, men haft problemer med at betale tilbage? Det kan ske for mange og desværre være en rigtig ubehagelig situation at stå i. Hvis du ikke har været god til at betale tilbage kan du nemlig være endt med at blive RKI registreret. Det betyder at det er registreret at du har været dårlig til at betale pengene fra lånet tilbage, og det vil derfor være sværere for dig at finde lån i fremtiden. 

Dog behøver du ikke være alt for bekymret. På Kviklån trods RKI kan du låne penge med et kviklån helt selvom du står i RKI, også uden en kautionist. Så behøver du ikke blive straffet for at have problemer med din økonomi, men kan komme igang med det samme. Det eneste det kræver er, at du stiller et par genstande til side som sikkerhed for lånet. På den måde er det sikret at du kan betale tilbage igen, men du kan gøre det på dine egne præmisser. Så er du sikret den hjælp du behøver lige gyldigt hvad, og behøver ikke være for bange for at være på RKI. Du kan nemlig godt låne penge til hvad du har brug for alligevel.

Scroll to Top