Nye lån 2019

Søger du et lån, som du kan optage, kan det være en god idé at kigge efter de nye lån. Der tegner sig nemlig en tendens af, at de nye lån er billigere for dig at optage. Skal du have fingrene i et lån, er det dog vigtigt, at du ved hvilket lån, der bedst kan betale sig.

Billigere lån

De online lån er efterhånden blevet meget populære i Danmark. Da der hele tiden kommer nye lånemuligheder, som danskerne kan kaste sig over, er konkurrencen meget hård. Den hårde konkurrence betyder, at låneudbydere må sætte renter, gebyrer og generelle omkostninger ved lånet ned, hvis de vil have en chance hos kunderne.

Dette er en fordel for dig, da du i dag kan finde billige lån på internettet, hvis du gør dit forarbejde godt. Der findes nemlig stadig dyre lån, som det ikke nødvendigvis kan betale sig at optage. Vil du se, hvor billigt et lån er, er det en god idé at kigge på lånets renter, gebyrer og ÅOP.

Gratis lån

En tendens som ligeledes er blevet populær i 2019, er gratis lån. Med de gratis lån skal du naturligvis stadig betale de penge, som du låner tilbage. Dog slipper du for renter og gebyrer, hvilket betyder, at det såkaldte gratis lån altså er omkostningsfrit.

Optager du et gratis lån, kan det godt betale sig at kigge på betingelserne. De fleste gratis lån er ofte på et lille beløb og skal betales tilbage inden for kort tid. Betaler du ikke lånet tilbage inden for betalingsperioden, kan du risikere, at du skal betale renter på dit lån.

Kviklån

Når du skal låne penge online, er der mange forskellige muligheder, som du kan gøre brug af. Én af dine muligheder er blandt andet kviklånet. Beløbet på et kviklån er typisk ikke over 6.000 kroner, og derfor er kviklånet er et lille lån, som du nemt og hurtigt kan optage.

Processen med at ansøge om lånet er kort, og dette betyder, at du hurtigt kan få udbetalt dine penge, hvis din ansøgning bliver godkendt. Skal du have fat i et kviklån, som du bliver glad for på den lange bane, er det vigtigste sandsynligvis, at lånet er så billigt som muligt.

Forbrugslån

Et forbrugslån vil typisk være på et lidt højere beløb end et kviklån. Dog er det ikke meningen, at du eksempelvis skal finansiere et hus eller en bil med et forbrugslån. Normalt vil du ikke blive spurgt om, hvad du skal bruge de lånte penge på, og du kan derfor give den gas med lige den type forbrug, som du har lyst til.

Med et forbrugslån stiller du sjældent sikkerhed, og på grund af dette er renterne forholdsvis høje. Ligesom med et kviklån er ansøgningsprocessen meget hurtig, og du vil have pengene inden for kort tid.

Samlelån

Et samlelån adskiller sig en hel del fra de andre typer af lån. Dette er nemlig typisk et lån, som du vil optage, hvis du skal betale penge fra mange forskellige lån tilbage, og du gerne vil danne dig et overblik.

Med et samlelån kan du nemlig samle alle dine forskellige lån, så du kun skal betale penge tilbage ét sted. Dette kan være en stor fordel, da du på den måde ikke skal holde øje med alverdens renter og gebyrer fra flere forskellige lån.

SMS lån

Et SMS lån er, som navnet angiver, et lån, som du kan ansøge om over SMS. Skal du ansøge om et lån på SMS, er det et krav, at du først er godkendt hos låneudbyderen. Typisk er SMS lån på lave beløber, og du vil have pengene på din konto i løbet af få dage.

Scroll to Top