Sådan får du råd til julen!

Hvordan får man råd til at overleve december måned? 

Er du også en af de mange mange danskere som stresser over decemeber, og føler at julen er stressende? Du er ikke alene. December indeholder mange aktiviteter, gøremål og ikke mindst omkostninger. Alt den den gode julemad, julefrokosterne, det nye fine tøj, aktiviteterne og ikke mindt: Gaverne. Ja, det kan virke uoverskueligt i forhold til at holde budgettet til jul, men læs med her. Vi giver dig 4 gode råd til at spare op til julen, uden budgetterne vælter! 

4 gode tips til at få råd til julen

  • Op til og i december er der travlt – i sær i alle butikker, lager, centre osv. De har stærkt behov for juleassistance, og det er her du kommer ind i billedet! Skriv en fleksibel og hurtig ansøg, som du sender ud hurtigst muligt, og hjælp til hvor du kan. Så får du med garanti flere penge og derfor kan med god samvittighed købe de store julegaver eller det nye julefrokost outfit! 
  • Sælg ud! Hvornår har du sidst kigget dine ting igennem. Hvad bruger du? Hvad bruger du ikke? En god regel kan være at hvis du finder en genstand du er i tvivl om, så tænk: Hvornår har jeg sidst brugt denne ting? Hvis det er mere end ét år siden, så kommer du sikkert ikke til at bruge den igen! Sæt det til salg på diverse online hjememside og apps. Så får andre hurtigt øje på dine salg, og får måske også i sidste ende mere gavn af dem end du selv gør! 
  • Hvis det er helt skidt med tiden, og du i sær er tidspresset så kan den rette løsning for dig være et kviklån. Her kan du nemt og hurtigt skaffe den mængde penge du mangler, og blive helt klar til julen! Har du aldrig taget et kviklån? Frygt ej. Lige her kan du få en oversigt over hvad og hvordan man bruger et kviklån: kviklån oversigt
  • Hvis et lån på den måde ikke er vej at gå kan du bruge din plan B: Opsparingen. Hvis du har en god opsparing er det okay i den dyre december tid, at få lidt hjælp. Ellers kan du høre dine forældre om de vil være søde at låne dig de penge som du går og mangler – også betale dem tilbage når du har fået råd til det! Så er du klar til jul ! 
     

 

22.115 kommentarer