Sådan finder du det bedste lån

Det bedste lån

Først og fremmest er det jo vigtigt at forstå at alle typer af kviklån, SMS lån osv. osv. er utrolig dyre – næsten uanset uden undtagelser. Du bør derfor altid se om der er alternativer til at låne penge hos de dyre udbydere.

Har du alligevel ikke et alternativ er det nogle enkelte ting der er værd at kigge på og undersøge inden du går i gang.

Undersøg lånemarkedet

For at finde det bedste lån til dig gør du klogt i at oprette dig hos en af de sammenligningssider der findes, hvor du hurtigt kan få et overblik nøgletallene omkring lånet (her især vigtigt: ÅOP).

Lånemarkedet

De forskellige lånebegreber

ÅOP

ÅOP er de omkostninger der årlig er på et lån. ÅOP anses derfor for den hurtigste og bedste indikator for hvor godt et lån er.

Den effektive rente

Den effektive rente (også kendt som debitor renten) betegner alle omkostninger ved lånet som har noget at gøre med lånets renter. Dvs. dette inkluderer ikke omkostninger som opstartsgebyr osv.

Oprettelsesgebyr

Et oprettelsesgebyr er en ekstra betaling flere låneudbydere tager for at oprette dig som kunde i deres system. Denne skal man være ekstra opmærksom på hvis ens lånebeløb er i den mindre ende – da det i så tilfælde vil være en utrolig stor procentdel man ender med at betale udelukkende for dette.

Samlede kreditomkostninger

Dette dækker over lånets fulde pris angivet i kroner og ører og inkluderer både renter og gebyrer.

453 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top